Tevékenység

MMPS Works Kft. a nagysikerű AGROPAC játékok kizárólagos magyarországi forgalmazója

Játszunk!

Társaságunk fő tevékenysége játszóeszközök és sportpálya berendezések forgalmazása, parkberendezések gyártása, játszóterek és sportpályák építése.

Az általunk forgalmazott gyermekjátékok az AGROPAC osztrák cég termékei, amelyek már több évtizede jelen vannak Nyugat-Európai piacokon, elsősorban Ausztriában. Az MMPS Works Kft. az AGROPAC kizárólagos magyarországi képviselője. Társaságunk munkatársai 1999 óta játszó, és sport eszközökkel, sportpálya felépítményekkel és szabadidős parkokkal foglalkoznak.

Az általunk forgalmazott játszóeszközöket az AGROPAC fejlesztette ki több évtizedes folyamatos fejlesztéssel mindig követve az igényeket, biztonsági előírásokat, az új anyagok, technológiák adta lehetőségeket. A játékok tervezésénél a műszaki munkatársak mellett orvosok, sportszakemberek és pszichológusok kerülnek bevonásra, hogy az újonnan kialakításra kerülő játékok és eszközök a gyermekek és fiatalok minden igényét kielégítve fejlesztő és képző célját is elérje.

Az AGROPAC egyre nagyobb mértékben gyártatja a játékok és sportberendezések jó részét Magyarországon. A játszótéri, és sporteszközök magyarországi gyártását, gyártatását Társaságunk végzi.

Társaságunk által kínált játékok és játék együttesek célja, hogy a legfontosabb ügyfeleink a gyerekek számára a szabadtéri idő eltöltése egyben szórakozás, készség fejlesztés, mozgás is legyen.

Játszóeszköz kínálatunkban visszatükröződik a legfiatalabb korosztály - a gyermekek - játékokkal szembeni igénye:

  • ÉRZÉKELÉS: első pillantásra érdekes, színes játékok, kellemes tapintású gyermekbarát felületek
  • AKTIVITÁS: sok mozgás, forgás, csúszás, mászás, hintázás
  • BIZTONSÁG: biztonságos, tartós, jól kidolgozott játékok

Valamennyi játszóeszköz megfelel az MSzEN 1176-77 szabványkövetelményeknek, az általunk forgalmazott berendezések érvényes TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, korszerű technológiával, a tartósságot és magas fokú esztétikumot eredményező igényes felületkezeléssel. A fa gerenda és tartórészek vörösfenyőből, a létraelemek kőrisfából készülnek impregnálással. A fémrészek tűzi horganyzottak, ezt követően műanyag porszórással színesre festve. A műanyagelemek üvegszál erősítésű poliészter gyanta, vagy teljes anyagában színezett polietilén.

Külön ki kell emelni a játszóeszközök és parkberendezések vörösfenyőből készült farészeit, amely különleges tartósságot és esztétikai megjelenést biztosítanak.

Törekszünk arra, hogy játékaink parkszerű, elkülönített környezetben legyenek, amely egészséges és szórakoztató kint tartózkodást biztosít a gyermekek számára, akár az egész év folyamán. Munkánk eredménye az a sok szép játszótér, amelyet Magyarországon és külföldön, elsősorban Ausztriában építettünk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyermekek és az ifjúság javát szolgáló célokat és törekvéseket a felelős intézmények (Kormányzat, Önkormányzatok. Egyesületek) és azok vezetői felismerik és érzékelik, de az anyagi lehetőségek határt szabnak a megvalósításnak. A játszóterek korszerűsítésének programja is ebbe a feladatkörbe tartozik, amelyet fokozatosan, de megtorpanás nélkül kell végigvinni. Társaságunk ehhez kedvező árú, korszerű, esztétikus és szabványos játékaival és sporteszközeivel kíván hozzájárulni.

Üzletpolitikánk fő jellemzői:

  • kedvező ár
  • kimagasló szolgáltatás, és minőség
  • üzemképesség biztosítása a garanciális időn belül és túl

Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel

Mihalcsics György
ügyvezető

Belépés
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Információ