Ingyenes tanácsadás

 • Amennyiben Önnek elképzelése van arról, milyen játszóteret, játékokat szeretne, tapasztalt munkatársakból álló csapatunk szívesen segítséget nyújt Önnek, hogy közösen egy igényeknek megfelelő koncepciót dolgozhassunk ki. Szívesen segítünk Önöknek a játékok kiválasztásában, ajánlat készítésben, a pályázati lehetőségek felkutatásában, pályázatírásban. Az AGROPAC-kal kialakított kiváló kapcsolat, továbbá a játszótérépítésben töltött 10 éves tapasztalat lehetővé teszi költségkímélő megoldások kidolgozását. Rendelkezésükre tudjuk bocsátani kész típusterveinket, amelyek különböző méretű területekre nyújtanak optimális megoldást.

Játszóterek, kertek, sportpályák tervezése

 • Modern CAD technikával vizualizáljuk az Önök projektjét. A szakemberek által végzett tervezés megakadályozza a költséges hibákat és rossz megoldásokat. Kerttervező munkatársaink és partnereink segítségével az ország egész területén vállaljuk játszóterek, parkok, sportpályák, tornapályák tervezését, vázlatrajz, engedélyezési terv, kiviteli terv formájában. Komplex megoldást kínálunk a tervegyeztetéstől az engedélyezési eljáráson át a műszaki vezetői teendők ellátásáig.
 • 3D vizualizálás: Form-Z tervezőprogrammal 3 dimenzióban, fotó minőségű képekkel jelenítjük meg a megtervezett parkot, játszóteret, kertet vagy sportpályát. Több nézetből az építkezés megkezdése előtt meg tudjuk mutatni, hogy a játékok, berendezések, a kiválasztott növények hogyan illeszkednek a környezetbe. A látványtervek könnyű prezentálhatóságot és teljes körű értelmezhetőséget tudnak biztosítani, ezáltal nagymértékben megkönnyíthetjük a döntést.
 • Játékok és parkberendezések tervezése egyedi igények szerint: Szakembereink az AGROPAC gyárral együttműködve készek arra, hogy egyedi igényeiknek megfelelő játékokat és eszközöket tervezzenek. Elsődleges szempont minden esetben a szabványoknak való megfelelés és a maximális biztonság. Azonban számos olyan mára már látványosságnak számító építmény került tervezésre és kivitelezésre, amelyek a szabványossági követelmények betartása mellett, kihívásokkal teli játszóparadicsomot jelentenek a gyermekeknek, szüleik számára pedig hihetetlen mérnöki csodát. A megrendelők megelégedésére, mára már turistalátványossággá nőtték ki magukat.

Játszótér-, kert- és parképítés

 • Az egész ország területén vállaljuk játszóterek építését, kivitelezését. Az elmúlt 10 év során munkatársainkkal mintegy 400 játszóteret építettünk. A játszószerek szállítása és üzembe helyezésétől a komplett kivitelezésig minden munkafolyamatra vállalkozunk. Szakembereink és partnereink révén a zöldterületek kialakítását, a növények szállítását és ültetését is első osztályú minőségben tudjuk elvállalni. A gondos kivitelezés a gondtalan játszótér üzemeltetés záloga.

Játszótér korszerűsítés

 • Azoknak az önkormányzatoknak és óvodáknak, ahol a pénzügyi fedezet előteremtése nehézségeket okoz, de mégis igényük van korszerű és szabványos játszótérre, szakértőink helyszíni vizsgálattal felmérik a meglévő játszószerek hibáit, szabványossági hiányosságait és konkrét javaslatokat fogalmaznak meg ezek elhárítására. Cégünk vállalkozik a régi típusú játszószerek javítására, korszerűsítésére és szabványosítására is.

Sportpályák építése

 • A játszóterek építésén kívül a "Move Up" programunk keretén belül széleskörű választékot biztosítunk a tömegsport- és szabadidős rendszerekből, de úgyszintén magas minőségben kínálunk különböző kültéri, időjárás álló fitnesz-eszközöket is.
  Munkatársaink által végzett sikeres munkáink referenciaként szolgálhatnak Önnek is megkönnyítve ezzel döntését. A tömegsport rendszerek elkészítése során a fő cél a flexibilitás megvalósítása. Naprakészek vagyunk, így gyorsan tudunk az ügyfeleink legkülönbözőbb kéréseire is megoldást találni. Sportszereink gondos összeállítása azt is eredményezi, hogy a termékeknél hosszú élettartam tapasztalható. Sportpályák burkolására is többféle megoldást kínálunk, aszfalt, salak, gumi vagy éppen műfű burkolatokat, az Önök elképzeléseinek megfelelően.

Játszóterek, játszótéri eszközök karbantartása

 • Játszótéri berendezések rendszeres karbantartását a 78/2003 XI.27. GKM rendelet írja elő, a karbantartás tartalmát pedig az MSzEN1176-77-es szabványsorozatok határozzák meg.
  Mint minden más termékkörben, mi is ragaszkodunk hozzá, hogy az általunk üzembe helyezett AGROPAC gyermekjátékok szakszerű karbantartását elvégezzék. Ezen szakszerű karbantartások rendszeres elvégzése is feltétele termékeinkre biztosított garanciának. A karbantartást szakembergárdánk vállalja, éves díja általános negyedévenkénti gyakoriság esetén a játékberendezések árának arányában kerül meghatározásra. Kérjük karbantartási munkálatok kapcsán is forduljon bizalommal munkatársunkhoz, és kérje egyedi ajánlatunkat.

Parkfenntartás, játszótér üzemeltetés

 • Tapasztalatok szerint a több évre kötött karbantartási szerződés teljes biztonságot és kiszámíthatóságot jelent az Önkormányzatok valamint a fenntartók számára, mivel így a játékberendezések műszaki állapota, állaga folyamatosan megfelelő, magas színvonalon tartható. Ügyfeleink igényeire reagálva, lehetőséget kínálunk arra is, hogy a játszóterek üzemeltetését 5 vagy 10 éves időtartamra a fenntartótól átvállaljuk, amely nem csak a karbantartás során nyújt segítséget, de a játszótéren levő ütéscsillapító területek, parkberendezések, kerítés és egyéb építmények állagmegóvását, folyamatos karbantartását is jelenti egyben.

Játszóterek felülvizsgálata – kijelölt szervezet bevonásával – a 78/2003 GKM rendelet szerint

 • Ellenőrzés
 • Tanácsadás
 • Jegyzőkönyvkészítés
Belépés
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Információ