Látvány

Az AGROPAC kínálata komplex, amelyben minden szabadidősport és játék berendezés megtalálható. A berendezések olyan tetszetősök, hogy bármely városképnek, sportligetnek, játszótérnek figyelemfelkeltő, de mégis a környezetbe illő díszei lehetnek. A berendezések kifejlesztése orvosok, sport-szakemberek és pszichológusok szakvéleményeinek figyelembevételével történt.

Vidáman

Színesen és vidáman kell gyermekeink életének folynia. Játékszereink vidám színűek. A játszótér színes és vonzó atmoszférájáról az értékes anyagokból készült falak, a fémből készült porbevonatú elemek és a színes összetevők gondoskodnak. A színválasztásnak játszószereink esetében a tetszetősségen kívül praktikus okai is vannak, hiszen a nagyobb odafigyelést igénylő, vagy biztonsági elemeket a veszélyt jelző piros színnel láttuk el. A játékok alap színkombinációi orvosok és pszichológusok bevonásával kerültek kialakításra.

Biztonság

Az összes általunk szállított játszótéri eszköz megfelel a nemzetközi és magyar (MSzEN 1176:1-6, MSzEN 1177) szabványoknak és előírásoknak. A gyermekjátékokról szóló EU szabványt 100%-ban teljesítjük. A TÜV Ausztria tanúsítja eszközeink szabványoknak való megfelelését. Ezen túlmenően, belső üzemi szabványaink messze felülmúlják a szabvány követelményeit. Az általunk épített játszótér üzemeltetőjeként nyugodtan aludhat.

Anyagok

A fa-részek tömbösített vörösfenyő gerendákból készülnek, amelyek hosszú távon garantálják a fa vetemedés, korhadás és repedés elleni védelmét. A tömbösítési eljárás során a béltől és csomóktól mentes fa ragasztásához speciális impregnálószerrel ellátott ragasztót használunk, hogy megvédjük a fát a kórokozóktól, gombáktól és kártevőktől. A fa élettartamát tovább növeljük, egy speciálisan az AGROPAC számára kifejlesztett UV stabil, fagyálló, kétkomponensű lazúr használatával, amely a praktikum mellett kimagasló esztétikumot biztosít a játékok számára. A speciális lazúr sajátossága, hogy a gyártási eljárás során gumi adalékot kevernek hozzá, hogy a felület elasztikus maradjon. Így a lazúrozott felület ellenáll a téli hideg összehúzódási és a nyári meleg tágulási hatásainak és nem alakul ki a felületen repedés.

Játszószereink speciális alapozó idomokkal vannak ellátva, amelynek az a lényege, hogy a játszószerek fa részeit 5 cm-re elemeljék a talajtól, így a betonozás és a talaj nedvességtartalma nem érintkezhet a fával. A alapozó idomok tüzihorganyzott acélból készülnek. Rögzítésük rejtett, így a sérülések eshetőségét kizárjuk, valamint jelentősen csökkentjük a szándékos rongálás lehetőségét. Játszótéri berendezéseink fém részei tüzihorganyzott és műanyag porszórással felületkezelt acélból, vagy rozsdamentes acélból készülnek, elkerülve ezzel a fém részek korrózióját. Az eszközök oldalfalai anyagában színezett PE lemezből készülnek, amelyek nagy kopás állóságúak, karcállóak és UV stabilak. A járófelületek, podesztek csúszásgátlóval ellátott rétegelt lemezből készülnek, biztosítva ezáltal a vízállósságot és a biztonságos használatot. A csúszdák anyaga üvegszálerősítésű műanyag, esetleg rozsdamentes acél, rozsdamentes acél csúszdalap PE oldalfalakkal vagy teljes egészében polietilén. A tornyokon elhelyezett tetők lehetnek polietilén műanyagból, vörösfenyő deszkázatból

Belépés
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Információ